Cartagena-Colombia-Travel

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Thanks


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:
Thanks
Permalink   
 


Anmeldelse fra Ingrid Aschoff, Vesterbro: "3forsikringstilbud.dk er nemt at bruge og finder gavmilde tilbud. Vi fik tillige 51 % i prisafslag på jobbet". En overordentlig let og kvalitetssikret forsikringsservice til priser, som I vil elske. Sammenlign gratis 3 forsikringstilbud ligegyldig hvor i region Hovedstaden du er for eksempel:

  • Skydebanehaven
  • Fisketorvet
  • Carlsberg
  • Vestre Kirkegård

Opdatér boligadvokatformularen på ingen tid, så får du tilsendt på kort tid 2-3 seriøse eksperttilbud (vælg den grønne knap). Forsikringsmægler Tobias Harrild taler for, at man checker sin forsikringssituation en gang om året. Få fx besvaret denne type forsikring spørgsmål:

  • Indeholder en husforsikring husejeransvar?
  • Hvordan anmelder jeg en skade?
  • Dækker en ulykkesforsikring, når man kører på motorcykel?

Hvor selskabet har pligt til at acceptere en begæring om forsikring, er det utvivlsomt, at selskabets assurandør har fuldmagt til at acceptere begæringen, jfr. NJA 1956.36, hvor det antages, at en assurandør havde fuldmagt til at acceptere en begæring om lovpligtig autoansvarsforsikring. I det omfang, det er sædvane, at en assurandør i almindelighed har fuldmagt til at acceptere begæringer, kan den enkelte assurandør forpligte sit selskab, selv om han derved handler i strid med sine forskrifter. Assurandøren har nemlig en såkaldt stillingsfuldmagt, altså en fuldmagt med særlig tilværelse, jfr. Aftaleloven § 10, stk. 2. Handler han inden for fuldmagtens grænser, der afhænger af, hvad der er sædvane på området, men i strid med sine forskrifter, kan han herefter forpligte selskabet, medmindre vedkommende tredjemand, forsikringstageren, vidste eller burde vide, at assurandøren handlede i strid med sine forskrifter, jfr. Aftaleloven § 11, stk. 1. 

Spørgsmålet om omfanget af en assurandørs fuldmagt har været indgående drøftet i den juridiske teori. Det er den almindelige opfattelse, at en assurandør i betydeligt omfang har fuldmagt til at forpligte sit selskab. Der har dog også været rejst kritik mod denne opfattelse. 

 __________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard